Iskolai étkeztetés

Iskolai konyhák üzemeltetése, menü beszállítása tálalókonyhával rendelkező konyhákra. Cégünk jelenleg egyházi, alapítványi fenntartású intézményekkel áll kapcsolatban. Saját elektronikus megrendelő rendszerünk lehetővé teszi a gyermekek és a szolgáltató cég közötti gyors kommunikációt, valamint az egyszerű elszámolást. Együttműködésünkhöz szigorú feltételeket támasztunk, kizárólag olyan intézményekkel kötünk szállítási szerződést, melyek hajlandóak szorosan együttműködni az élelmiszer-biztonsági és -minőségi rendszerünk fenntartásában, valamint a gyermekek elégedettségének növelését célzó tevékenységünk gyakorlásában.

Catering

Catering szolgáltatásunkat ajánljuk a háztartásoktól, a vállalatokon keresztül egészen az állami szféra megrendelőinek. Több mint 10 éves tapasztalatunkkal garantáljuk a magas minőséget a hideg ételektől, a melegkonyhai termékeken át a különleges desszertekig.

Szolgáltatásunkat rendszeresen igénybe veszik a saját konyhával nem rendelkező rendezvényszervező vállalkozások, melyeket speciális együttműködési ajánlattal várunk.

Speciális hidegkonyhai termékek

Cégünk magas technológiai felszereltségének és K+F tevékenységének köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezik a RTE (Ready-to-Eat food) termékek fejlesztésében. Éttermeknek, hidegkonyháknak, nagy konyhai kapacitással nem rendelkező rendezvényszervező cégeknek vállaljuk közvetlen felhasználásra szánt, előhűtött hidegkonyhai termékek fejlesztését, gyártását.