Loading...
Minőség 2018-05-11T10:50:10+00:00

Cégünk a HACCP szabvány előírásai szerint működik, kiemelten szabályozva az ételkészítés és -frissentartás technológiai előírásait, és az ételek előállításának és felszolgálásának higiéniai körülményeit.

A minőség fenntartását a folyamatok rendszeres ellenőrzésével biztosítjuk.

Kizárólag elismert szakintézményekben végzett dolgozókat és vezetőket foglalkoztatunk. Vezetőink felsőfokú végzettséggel és legalább 10 éves közétkeztetési tapasztalattal rendelkeznek. Kollegáink szakismeretét folyamatos képzésekkel és versenyeken való részvétellel bővítjük.

Beszállítóink kiválasztásánál nagy gondot fordítunk a beszállítandó áruk, szolgáltatások kiváló minőségére. Törekszünk a hosszú távú, kiszámítható együttműködésre. A minőségi elvárásoknak való megfelelés után kiemelt szempont, hogy, magyarországi őstermelőktől vásároljuk alapanyagainkat. Lehetőségeink szerint előnyben részesítjük a helyi termelőket, vállalkozásokat, erősítve ezzel kötődésünket a szolgáltatási területünkön élőkkel.

Fenntarthatósági célkitűzéseink a közétkeztetésben:

–     Környezeti:    kevesebb    élelmiszerhulladék,    kevesebb    energiahasználat, tisztább technológiák

–     Szocioökonómiai:    Piac    a    helyi    és    organikus    élelmiszernek,    helyi foglalkoztatás az egészséges táplálkozás elérhetővé tétele a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportoknak is, és elérhető élelmiszerbiztonság.

–     Kulturális  és  egészségügyi:  az  érintettek  részvételével  növelése,  állatjóléti elvek, egészséges táplálkozás terjesztése, táplálkozáskultúra, élelmiszerminőség javítása, adalékanyagok – mesterséges színezékek – tartósítószerek elkerülése, zsír – só – cukor csökkentése